tarieven

home

Wie ben ik?
Mijn naam is Berdi Pekelsma en ik ben zowel Muziektherapeute als Kind- en jeugdpsycholoog. Ik heb als muziektherapeute ervaring opgedaan in de kinderrevalidatie, ouderenpsychiatrie en kinderpsychiatrie.
Als kind- en jeugdpsycholoog heb ik ervaring opgedaan binnen de Psychiatrische zorg voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking.
Mijn afstudeeronderwerp was het verband tussen ouder-kindrelatie, opvoeding en gedragsproblemen bij kinderen met een licht verstandelijke beperking.
Naast mijn werkzaamheden als muziektherapeute en kind- en jeugdpsycholoog geef ik muzieklessen aan kinderen van 1 tot 6 jaar.
Anne (8 jaar): 'Nadat ik Tim en Flapoor heb gedaan kan ik beter samenspelen'.      Priscilla (14 jaar): 'We hebben liedjes geschreven over papa, zo heb ik hem een plekje gegeven'.      'Door de tips die we hebben gekregen, ervaren we meer rust in ons gezin'.     Fleur (10 jaar): 'Tijdens de spreekbeurt dacht ik aan helpende gedachtes en ik was maar een klein beetje zenuwachtig'.     Chiel (12 jaar): 'Ik vond het fijn dat je naar me luisterde'.